Wątek: Kilka pytań od laika-obsługa Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wysłany 05-05-2008, 21:19 Cytuj | #10
Cytat:
Autorem cytatu jest gavron01 Zobacz post
trzy godziny? Ale nie mów, że wszystkie po kolei słowa ze słownika języka polskiego - to nie jest dobry pomysł - nie dziwię się, że nie znalazłeś.
Mi jeszcze żadne szukanie nie zajęło więcej niż dwie... minuty ;]

tak, wpisałem np słowa iPhone i t9 itp... i przeglądałem tematy które by najbardziej pasowały..... na to tez czasem trzeba poświęcić trochę czasu

Cytat:
Autorem cytatu jest lukaszgoz Zobacz post
Witam
Mam problem z dzwonieniem z Ip.
Zablokowały mi się rozmowy wychodzące.
Można do mnie zadzwonić ale gdy wybieram numer to od razu pokazuje mi się komunikat że rozmowa jest zakończona.
Karta SIM działa poprawnie bo sprawdziłem w innym telefonie.
Pomóżcie.

Ja bym odpalił Restore....

dziś rano miałem taką dziwną akcję: W nocy padła mi bateria i wyłączył sie iPhone... niby nic dziwnego, ale dziwne że jak po ładowaniu z 1h nacisnąłem guzik włączenia a ten ...p się nie załączył, to ja 2 raz i wyskoczyło jabłuszko na ekranie i tak do rana...jabłuszko trwało i trwało i nic... zrobiłem z 3 restarty i też nic... to zapuściłem przywrócenie systemu, zainstalowałem iFix'a - ten poprosił o restart telefonu i znowu się skurkowany nie chciał włączyć.... Wrrrr

Sytuacja powtórzyła się dzisiaj (jedna po drugiej) 3 razy i właśnie za 3 razem aż do teraz działa wszystko bez problemu... Nie wiem co mu sie stało...
Komputer: Acer TravelMate 4280 IntelCore2 T5500 1.66GHz
Telefon: iPhone 16Gb 1.1.4
Strona WWW: forum.driftsquad.pl