Wątek: [2.0.x 3G] Automapa Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wysłany 09-07-2008, 21:31 Cytuj | #11
Nowy ajfon zostanie z TomTomem i z 50 procentowym pokryciem Polski. I to takim sobie..Myslę, że kiedy ajfon zadomowi się na polskim rynku i stanie sie takim produktem jak Nokia ( chyba nigdy w życiu ze względu na ceny ) to tacy producenci jak AM czy AutoPilot sami wywnioskują na ile ich produkty są potrzebne rynkowi iphonów. Nie wierzę, że ajfon zaleje polski rynek ( ceny ceny ceny ), a robi produkt dla paru sztuk ??? Z drugiej strony już teraz w polskich sieciach działa ponoc 160 tys urządzeń. Do końca roku na pewno będzie ponad 200 tys. Z tego 95 proc. pojedzie ewentualnie na nawigacji z torrentów Jaki zatem sens wydawania ?????
Mam obok iphone'a pda, gdzie na szczęście mogę wrzuci wszystko. AM, AP, TT. NaviGo, Garmina, iGo...Tego nasz ajfon nigdy nie osiągnie. Bo do czego innego został, moim zdaniem, stworzony.....
Komputer: Dwa własnej roboty blaszako pecety i przenośna Tośka
Odtwarzacz: iPod Classic
Telefon: 3G( fabr. bez simlocka)-nadal na 2.2.1+JB, BlackBerry 8300 | gg 3294827
Lepiej mieć złe sny niż złą baterię...
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy Google AdSense. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Użytkownicy należący do grup Donator oraz PRO nie widzą tych reklam.
Sprawdź jak dołączyć do grupy Donator lub PRO