Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

  1. Dołączył
    Mar 2008
    Postów
    14

    Cytuj | #1

    Jak w temacie. Próbuję odtworzyć iPhona 1.1.3 OTB, pasek przelatuje i... Wystąpił nieznany błąd (1015). Gdzieś czytałem, żeby spróbować na innym kompie... No i spróbowałem. Z takim efektem, ze piszę tego posta. Jakieś porady? Na swoim kompie mam okienko "Nie można użyć tego iPhone, ponieważ usługa Apple mobile device nie jest uruchomiona" Daje ok i wszystko gra, synchronizuje sie. Na drugim kompie tego nie mam ale to bez znaczenia...


  2. Awatar adiviking
    Dołączył
    Dec 2007
    Postów
    446

    Cytuj | #2

    Uzyj iBrick/independence i Boot the iPhone

    Nastepnym razem przeczytaj FAQ zanim napiszesz.
    [B][U]iPhone 8GB 3G 2.0[/U][/B]

    Macbook 2,16ghz :)

  3. Awatar dliwski

    Dołączył
    Mar 2008
    Lokalizacja
    Warszawa, PL
    Postów
    14,664

    Cytuj | #3

    Albo spróbuj wprowadzić iPhone w tryb awaryjny i wtedy zrób Restore. Jak nie zadziała to możesz spróbować wprowadzić go w tryb DFU - wszystko znajdziesz na forum. Wystarczy poszukać.
    Komputer: MacBook Pro 13-calowy, OS X 10.9.2
    Telefon: iPhone 5s, iOS 7.1
    iMessage: dliwski@me.com
    Twitter: @dliwski


  4. Dołączył
    Mar 2008
    Postów
    14

    Cytuj | #4

    Ale nie w tym tkwi problem- wiadomo, poszukalbym. Tylko ze ja potrzebuje restore bo dzieje sie cos dziwnego- czasami gdy np. podłączam ip do ladowarki pojawia sie bialy ekran, jakies kreski i kaplica...

  5. Awatar deusz
    Dołączył
    Jan 2008
    Lokalizacja
    Stoke On Trent, UK
    Postów
    169

    Cytuj | #5

    Wszystkim, którym przy restore wyskakuje taki błąd niech się nie przejmują, to normalne!!!!!!

    Zainteresowanych odsyłam do przeczytania tego posta:

  6. Awatar gromboy
    Dołączył
    Nov 2007
    Postów
    130

    Cytuj | #6

    podaj posta
    Komputer: iMac 20'
    Telefon: iPhone 2G
    Odtwarzacz: iPod Touch

  7. Awatar dliwski

    Dołączył
    Mar 2008
    Lokalizacja
    Warszawa, PL
    Postów
    14,664

    Cytuj | #7

    Jest to normalne przy downgrade z 2.0.x do 1.1.x. Ja bym poradził wybudzić iPhone w iLiberty/iBrickr, a potem flashować baseband (BootNeuter, tudzież KiPhone).
    Komputer: MacBook Pro 13-calowy, OS X 10.9.2
    Telefon: iPhone 5s, iOS 7.1
    iMessage: dliwski@me.com
    Twitter: @dliwski

  8. Awatar gromboy
    Dołączył
    Nov 2007
    Postów
    130

    Cytuj | #8

    moglby ktos to opisac krok po kroku
    Komputer: iMac 20'
    Telefon: iPhone 2G
    Odtwarzacz: iPod Touch


  9. Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    120

    Cytuj | #9

    Mam ten sam błąd na 3G. Próbowalem wgrywać 3.0 i 3.0.1 i to samo. nie chce 3.1 bo bb updata zrobi a nie wiem jaki soft był wcześniej
    Telefon: iPhone 3GS White